Om oss

En erfaren och professionell flyttfirma

Välkommen till en proffsig flyttfirma som utför flyttjänster i Kungälv och hela Göteborgsområdet. Vi hjälper små och stora företag med kontorsflyttar och privatpersoner med bohagsflyttar.

Vi är ett erfaret företag som varit aktivt inom flyttbranschen sedan 1970 och kan garantera att flytten går precis som du har tänkt.

När du anlitar oss får du en flyttjänst som passar dig – vi kan erbjuda fullservice där vi packar alla dina saker eller en enklare flytt där vi bara tar hand om själva transporten. Vi erbjuder kostnadsfri besiktning då vi bestämmer hur tjänsten ska se ut och ger dig även goda råd. Vi kan erbjuda fast pris för flytten eller timpris om det passar bättre.

Trygga och säkra flyttjänster

Som etablerad och erfaren flyttfirma har vi alla de tillstånd som behövs för att bedriva en seriös flyttfirma. Vår uppdrag är givetvis försäkrade och du kan själv teckna extra försäkringar om du har något extra känsligt eller värdefullt i flyttlasset.

Vår målsättning är att alla kunder ska vara nöjda till hundra procent, och vi är aldrig klara med en flytt förrän vi har fått tummen upp. Glada och nöjda kunder är den bästa reklamen och vi delar gärna med oss av referenser.

MIljön är alltid i fokus för oss

Som företag vill vara en positiv del av samhället och bidra till en framtid. Därför har vi alltid miljön i fokus. Därför vill vi att våra transporter ska ge en så liten miljöpåverkan som möjligt. Våra fordon är miljögodkända och vi anlitar alltid auktoriserade märkesverkstäder när det är dags för reparationer. Dessutom är allt vårt förpackningsmaterial miljövänligt och återvinningsbart.

Vi är godkända för F-skatt, är godkända av Transportstyrelsen och vi har alla de certifikat som behövs för att driva flytt- och transportverksamhet. Vår uppdaterade kvalitetspolicy gör att vi kan garantera att vi lever upp till alla förväntningar när det handlar om flytt.

Erfarna flyttexperter med service i fokus