Tjänster

Privatflytt

Vi hjälper privatpersoner med stora och små flyttar från såväl lägenheter som villor. Vi tar hand om möbler och andra tillhörigheter med varsamhet och tar självklart hand om packningen. Med vår hjälp kommer din flytt att flyta på smidigt och du kommer att ha tid att tänka på annat.

flyttfirma kungälv

Företagsflytt

Vi utför även företags- och kontorsflyttar, stora som små. För att verksamheten inte ska störas kan vi utföra flytten i flera olika etapper. Vi kommer överens om ett schema som gör att ni kan komma igång med verksamheten så snabbt som möjligt på den nya adressen. Låt oss ta hand om flytten så är kontorets inventarier och utrustning i trygga händer.

Utlandsflytt

Utlandsflytt är en annan av våra populära tjänster och vi har utfört ett stort antal flyttar till ett flertal länder som Norge och övriga Norden, Tyskland, England, Spanien med mera. En utlandsflytt kan vara väldigt krävande, anlitar du oss så kommer den garanterat att flyta på bättre. När jobbet eller kärleken tar dig utanför Sverige finns vi till din hjälp.

Magasinering

Såväl privatpersoner som företag kan vara i behov av en plats att förvara tillhörigheter och inventarier när det är dags att flytta. Vi kan erbjuda flexibel magasinering – det kan handla om några veckor lika väl som månader och år. I många fall kan det kännas bättre att flytta in lite i taget i de nya lokalerna – och då kommer vår magasinering väl till pass. Du kan givetvis också magasinera hos oss utan att flytta!

Flyttstädning

Vi hjälper privatpersoner och företag med flyttstädningen och ser till att det inte blir några bakläxor på inspektionen. Att städa vid flytt är krävande men vi gör jobbet på ett snabbt och systematiskt sätt – dessutom RUT-avdragsgillt för privatpersoner. Vi ser till att allt lämnas snyggt och rent när det är dags att flytta.

Allt inom flytt i Kungälv med omnejd